Gratis frakt på ordre over 1299,-

Handlevognen din

Vognen din er tom

Vi i Skinmed AS ønsker at du skal være fornøyd med dine kjøp hos oss. Ifølge Angrerettsloven har du 14 dager angrerett etter at du har mottatt varen. Skulle du ønske å returnere enn vare fra oss, er det viktig at produktet er ubrukt og at forseglingen er uavbrutt. Vi ønsker også at varen sendes i sin original emballasje. Retur -  kostnader må kunde dekke selv. Av hensyn til miljøet, sender vi ikke med en retur – etikett, men denne kan du enkelt hente ut her

Bytte

Vi ønsker å være oppmerksom på at vi ikke tilbyr bytte av produkt, men kun tilbyr retur. Ønsker du enn annen vare må du legge inn en ny ordre hos oss.

Retur og tilbakebetaling

Når du returnerer en vare tilbake til oss, vil pengene bli refundert til det bankkortet du benyttet ved bestilling, eller til din bankkonto dersom du valgte betaling med faktura. Dersom du har handlet med faktura, vil Klarna kontakte deg angående tilbakebetalingsdetaljer etter at vi har mottatt varen fra deg. Vi forplikter oss til å behandle tilbakebetalinger innen 14 dager etter at vi har mottatt din retur.

Reklamasjon

Ved feil eller mangler i din bestilling, ta kontakt med kundeservice på kundeservice@skinmed.no