Gratis frakt på ordre over 1299,-

Handlevognen din

Vognen din er tom

Huden er vårt største organ og trenger pleie på lik linje som kroppen trenger næring for å fungere optimalt. Gode hudpleierutiner er det første steget for en sunn, frisk og sterk hud. En klassisk hudpleie tilpasset din hudtype vil hjelpe deg å bevare hudens naturlig glød, forebygge tørrhet og styrke huden. Passer perfekt for alle hudtyper.

 

 

Våre klassiske hudbehandlinger:

 
 HYDRA SPLASH 
Fuktboost for en tørr og fuktfattig hud. Fjerner tørr hud, øker sirkulasjon og cellefornyelsen. Ampulle og fuktighetsmaske fyller huden med fuktighet og reduserer tørrhetslinjer. Behandlingen inkluderer ansiktsmassasje som tilfører huden essensielle lipider for å ivareta fuktbalansen. Huden får fuktighet, glød og vitalitet.

 

TID: 60 min 

990,- for klassisk hudpleie

1250-, ink spesialmaske/massasje  

 

 

 

 

HERREBEHANDLING

Fuktighet og revitalisering for menn. Effektiv dyprens og eksfoliering reduserer tilstopninger og urenheter. Behandlingen inkluderer ampulle, ansiktsmassasje og spesialmaske for ny energi og balanse til huden. Huden blir sunnere og friskere uten irritasjoner fra barbering

TID: 60 min

990,- klassisk hudpleie

1250,- inkl spesialmaske/massasje

 

AESTHETIC TREATMENT 

Behandlingen inkluderer spesialmaske for umiddelbar fukt og oppstramming. Kjølende og drenerende massasje med Dr.Schrammek`s Ice Balls gir en avslappende opplevelse og velvære. Huden får økt volum, spenst og glød. Perfekt om du er gravid/ammende eller om du ønsker en følelse av velvære og freshet. 

TID: 60 min

990,- klassisk hudpleie

1250,- inkl spesialmaske/massasje

  SKIN IN BALANCE 

Beroligende og balanserende hudpleie for en sensitiv og irritert hud. Behandlingen inkluderer spesialmaske som nærer og styrker hudens mikrobielle miljø og immunforsvar, samt ansiktsmasssasje med Ice Balls for en kjølende og drenerende effekt. Skin in balance gjennoppretter hudens fuktighetsbalanse og demper rødhet.

TID: 60 min

990,- klassisk hudpleie

1250,- inkl spesialmaske/massasje