Gratis frakt på ordre over 1299,-

Handlevognen din

Vognen din er tom

Dermapen 4. DermaPen er en avansert form for microneedling som brukes til hudforbedring. DermaPen kan forbedre mange hudtilstander ved å: 

✓ Redusere tegn til for tidlig aldring

✓ Redusere utbrudd og urenheter

✓ Redusere synligheten av ulike typer arr

✓ Redusere synligheten av cellulitter og både nye og gamle strekkmerker

✓ Redusere ujevn pigmentering

✓ Redefinere synligheten av store porer og andre ujevnheter.

DermaPen er en behandling som stimulerer huden til å regenerere og reparere seg selv, noe som gir fantastiske resultater. Dermapen kan brukes i hele ansiktet, på brystet, hender og resten av kroppen. På grunn av dens avanserte teknikk kan den også brukes på sensitive områder som rundt øynene, øyelokk, øreflipper og nesen. For å få optimal effekt kombineres ofte Dermapen med Mesoterapi og kjemiske peelinger. 

Hvor mange behandlinger er nødvendig? For generell hudforbedring trenger man gjerne 4-6 behandlinger med 4-8 ukers mellomrom. Ved akne arr har man ofte behov for flere behandlinger og igjen flere ukers mellomrom mellom hver behandling. 

Forsiktighetsregler/ kontraindikasjoner: Dermapen utføres ikke på gravide eller ammende, betennelser i huden, eksem/herpessår eller på aktiv akne. Ved nylig utført rynkebehandling må man vente minimum 48 timer og ved filler minimum 4 uker. Etter konsultasjonen vil du få et klientskjema som må signeres for å få utført behandlingen. 

Hva kan man forvente? Det er lite nedetid ved behandling med Dermapen, men man kan oppleve å bli lett rød og varm i huden dette vil avta i løpet av de første dagene. Det anbefales å vente med å påføre makeup det første døgnet og unngå soling en periode etter behandlingen.